ΟΜΟΡΦΙΑ

Έχεις ψαλίδα στα μαλλιά; Δεν χρειάζεται να κουρευτείς! Φυσικοί τρόποι για να την αντιμετωπίσεις!

ismylife.eu jQuery Example
H ψαλίδα βρίσκεται στο top 5 των πιο μισητών beauty προβλημάτων μαζί με την κυτταρίτιδα και με τα σπυράκια. Είναι αυτό που κάνει τα μαλλιά μας να δείχνουν άσχημα και ταλαιπωρημένα υπάρχει όμως λύση! Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά tips η ψαλίδα θα γίνει παρελθόν (ή έστω θα περιοριστεί) γι’ αυτό κράτα σημειώσεις…

1. Κόψε τις άκρες μια φορά το μήνα
Το στάιλινγκ, το απότομο και «άγριο» βούρτσισμα των μαλλιών, ο αέρας, οι βαφές ταλαιπωρούν τα μαλλιά και συχνά δημιουργούν ψαλίδα. Αν επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου μία φορά κάθε 1-1 ½ μήνα για να «πάρει» τις άκρες και οι άκρες θα είναι πιο υγιείς και τα μαλλιά θα μακρύνουν πολύ πιο γρήγορα.

2. Μην ξεχνάς τη μάσκα μαλλιών
Σε συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα η ειδική μάσκα μαλλιών (επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών μας ώστε να μην τα βαραίνει) χαρίζει στα μαλλιά ενυδάτωση και θρέψη και βοηθά να αντέχουν τις κακουχίες.

3. Με μέτρο το πιστολάκι
Πολλές φορές κάνουμε brushing στα μαλλιά μας και κολλάμε το πιστολάκι πάνω στη βούρτσα, με αποτέλεσμα ο καυτός αέρας να τα ταλαιπωρεί και να τα καίει. Αφενός το κυματισμός που θέλουμε να αποκτήσουν δεν γίνεται καλύτερος έτσι, αφετέρου καταστρέφεται η τρίχα. Με μέτρο πρέπει να γίνεται και η χρήση του ειδικού ψαλιδιού για τα μαλλιά, γιατί η καθημερινή

4. Η σιλικόνη κάνει καλό
Λίγες σταγόνες υγρής σιλικόνης για τα μαλλιά, την οποία θα απλώσεις με έμφαση στις άκρες, βοηθά να αποκατασταθεί η ζημιά στις άκρες των μαλλιών, ενώ η χρήση της βοηθά και προληπτικά.

Youweekly.gr

Loading...
ismylife.eu jQuery Example

Για πες την γνώμη σου...

Read more:
Ο «Ακάλυπτος» μετά τον χωρισμό του είναι και πάλι ερωτευμένος. Δείτε με ποια…

Close